0400 75 6610 | info@kuljetussuoknuuti.fi

Kuljetus Suoknuuti Hamina

Nostaa, lastaa, kaivaa, kuljettaa

Monipuoliset kuljetus- ja nostopalvelut, vaihtolavat sekä kaivuutyöt.

Jaa artikkeli

Monipuolinen kalusto ammattitaitoisissa käsissä

Kuljetus Suoknuuti Oy tarjoaa monipuolisia kuljetus-, nosto- ja konepalveluja yksityisten ja yritysten käyttöön.
Vuonna 2012 liikevaihtomme oli yli miljoonaa euroa ja henkilökuntamme oli 12 työntekijää. Kuljetamme erillaista kappaletavaraa 7 kuorma-autolla. Kalusto valikoimiimme kuuluvat myös erillaiset kuormaajat, kaivurit ja erikokoiset vaihtolavat. Toiminta-alueemme on Kymenlaakso ja lähikunnat.

Sami Suoknuuti, kuljetusyrittäjä toisessa polvessa

Työni kuljetusalalla alkoi 15-vuotiaana isäni yrityksessä konetöitä tehden. 18-vuotiaana tuli luonnollinen siirtyminen kuorma-auton rattiin ja kuusi vuotta myöhemmin oli aika kypsä Kuljetus Suoknuuti Oy:n perustamiselle. Tänä päivänä Kuljetus Suoknuuti Oy on vakavarainen ja luotettava kuljetusyritys.
Sami Suoknuuti

Kuljetus Suoknuuti Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys

Kuljetus Suoknuuti Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys jonka toimipaikkana Hamina. Yritys työllistää 12 henkilöä sesongista riippuen. Perheyrityksemme vuosien kokemus antaa vahvan osaamisen. Osaaminen ja nykyaikainen kalusto antavat edellytykset onnistuneelle palvelulle. Täsmällisyys ja luotettavuus ovat meille onnistuneen palvelun kivijalka.

Tilaa Suoknuuti paikalle!

Monipuoliset kuljetuspalvelut, nostopalvelut sekä konepalvelut kätevästi Haminan ja lähikuntien alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot sekä kattava valikoima erilaisia vaihtolavoja.

Ota yhteyttä

Kuljetus Suoknuuti Oy
Taskalinmäentie 7 49400 Hamina
puh. 0400-756610 / Sami Suoknuuti
email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolaskut:
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003715297310
OVT-tunnus: 003715297310

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, katsokaa oheinen laskutusohje

Kuljetus Suoknuuti Oy

Kuljetus Suoknuuti Oy:n kattavat koneurakointi- ja kuljetuspalvelut yksityisille, yrityksille, kunnille ja julkiselle sektorille Hamina, Kotka ja koko Kymenlaakson alueella. Palveluihimme kuuluvat niin kappaletavarakuljetukset, maa-aineskuljetukset kuin talviset lumenajot.

Maa-ainekset ja piharakentaminen

Tutustu myös piharakentajan palveluun Pihakulmaan! Saat neuvot ja niksit, maa-ainekset ja rakennustarvikkeet samalta tiskiltä. Tuomme tilaamasi tuotteet kotiin tai voit kuljettaa itse

Jaa tämä artikkeli

Kuljetus Suoknuuti Oy | Taskalinmäentie 7 | 49400 Hamina | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Copyright © 2022- Kuljetus Suoknuuti Oy & Jaakko Leislahti Oy.